Tomáš Kejla a snooker na titulke Prešovských novín /14.01.2016 08:28

V novinových stánkoch sa od utorka 12. januára objavilo prvé vydanie týždenníka Prešovské noviny v roku 2016. V predaji bude do nasledujúceho pondelka. Týždenník sa predáva za 60 centov v regiónoch Prešov, Sabinov, Bardejov a Svidník za 60 centov, patrí do siete MY vydavateľstva Petitpress.

Prešovské noviny prinášajú veľký rozhovor s legendárnym českým športovým komentátorom a trénerom hry snooker Tomášom Kejlom, ktorý už má svojich zverencov aj v Prešove a verí, že je reálne, aby sa stal snooker olympijským športom.

V celostranovom interview Kejla otvorene hovorí o trénovaní v Čechách a na Slovensku, o komentovaní, nábehoch, ale aj o tom, ako je to so sledovanosťou snookru a či možnosťou stať sa súčasťou olympijskej rodiny.

Nechýba ani reportáž z Kejlovho kempu v Prešove a snooker a biliard sa objavili aj v informačne bohatom výsledkovom servise.

Celý článok si môžete prečítať na http://presov.korzar.sme.sk/c/8116359/komentator-a-kouc-tomas-kejla-snooker-na-olympiade-je-to-realne.html

Viac o novom čísle Prešovských novin si môžeťe prečítať na http://presov.korzar.sme.sk/c/8117743/vyslo-prve-tohorocne-cislo-tyzdennika-presovske-noviny.html

Späť